Tjejkväll med oväntat slut...

I fredags var det tjejkväll! Började med SUS i snålblåst och regn, men det hindrade inte oss från att vara glada och fira. Fira att väninnans kemo är över för den här gången och fira en födelsedag för en annan av tjejerna.

Sen var det dags att svänga de lurviga...Det är alltid svårt att hålla ihop ett gäng på 6 tjejer, så det blev snabbt uppdelat i bar och dans...Älskar att dansa, så jag körde loss på dansgolvet. Det var så kul! Inte för mycket folk, så det var lagom trångt på dansgolvet. Ibland var vi alla sex på dansgolvet och ibland bara två. Men vi hade så roligt!

När kvällen började närma sig slutet stod jag och försökte få ihop gänget igen för att gå vidare. Lättare sagt än gjort. Fram kommer en trevlig kille och börjar prata. Det var någonting med honom som fick mig att smälta. Det var inte bara att han var totalt öppen och så underbart lätt att prata med. Han var dessutom helt ofarlig! Hahaha... hade precis separerat och var inte ute efter något.

Hursomhelst vi fortsatte till ett annat ställe tillsammans allihop och sedan fortsatte han och jag till ett till. Pratandes och skrattandes, ingen av oss ville gå hem. Det hela slutade med att jag gjorde något jag aldrig gjort förut. Tog med en kille hem. Men det underbara var att vi bara sov intill varandra  - inget mer! Ett totalt oväntat slut på en fantastisk kväll!

 

                                        

 

28 maj 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)