Svek som är så svåra att förlåta...

Nej, jag får förlika mig med att jag aldrig kommer att förlåta eller glömma att min exman svek mig.

Vi är idag de bästa vänner och kommer alltid att så förbli. Vår kärlek är död, men vår vänskap kommer alltid att finnas kvar. Det känns så skönt att kunna prata om allt och veta att man har en vän för livet. Han har funnits vid min sida under nästan hela mitt vuxna liv och funnits där när livet svängt upp och ner. Varför kan jag då inte förlåta honom för att han svek oss en gång när vi var inne i sista downperioden.

Tror att det helt ligger hos mig. Mitt rättspatos är starkt och när någon nära gör något stort fel som drabbar mig, så krävs det mycket för att jag skall kunna överse och bortse från det felet som begåtts.

Jag har kommit så långt att jag har överseende med gärningen, men däremot kommer jag aldrig att förlåta. Taggen kommer att finnas kvar.

Kommer antagligen dra upp det någon gång i framtiden när vi inte är överens, bara för att få honom ur balans...men han vet om det. Vi har redan pratat om det och han har fått acceptera att det är sådan jag är. Bara jag inte drar upp det i tid och otid...

Nej, bättre att odla vänskapen och se till våra likheter överskuggar olikheterna. Finnas för varandra när det är svårt och glädjas åt varandras lycka och välgång. För det är vad vänner gör!

 

 

                                               

 

 

8 maj 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)