Man är inte odödlig - glöm inte det!

Ta vara på livet. Du har bara ett, vad vi vet.

Dessutom se till att ha koll på din hälsa så att du får ett långt och friskt liv. Blev lite tankfull efter läkarbesöket idag. Mitt blodtryck är för högt, men jag har förknippat det med övervikt så länge att jag mer fokuserat på vikten än trycket. Vilket är helt fel, ärftligheten är en så mycket större riskfaktor än vad jag egentligen vill erkänna. Så ytterligare medicin och tätare koll skall nog få ner trycket. 

Besöken här på sidan blir bara färre och färre. Jag har helt enkelt inte tid. Mitt liv är fyllt av "kärlek, hjärtan och stjärnor" och det sista jag vill göra när jag kommer hem är att sitta vid datorn och skriva. 

Jag lever för oss idag, men planerar också "ett vi" för en lång tid framåt. Drygt 8 månader efter att vi träffades av "blixten", så känns det fortfarande mer än rätt och jag mår så bra tillsammans med honom. Trodde inte att jag kunde bli så här kär och absolut inte att någon skulle känna så för mig. Jag vill uppleva så mycket med honom, vara nära och samtidigt låta honom vara som en fjäril sittandes på handen - som väljer att sitta kvar av fri vilja. 

Att få ett långt liv har plötsligt blivit mer viktigt än innan, jag vill verkligen bli gammal med honom och kunna göra mycket tillsammans och för varandra. Men då gäller det att må bra fysiskt! Så fokus på det under den närmaste tiden. Man är ju inte odödlig - gäller att ta vara på livet.

                         

 

 

5 feb 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)