Hjälp, det ligger någon brevid...

Vänder mig om när jag vaknar tidigt på lördag morgon. Det ligger någon bredvid! Smyger snabbt upp på toaletten och sedan sakta ner i sängen igen. Den här någon ligger och småsnarkar med ryggen mot mig. Försöker ligga så stilla som möjlig och då kommer en fot mot min. I övrigt inte en rörelse från personen. Slappnar av och somnar om.

Vaknar två timmar senare av solen och personen ligger fortfarande sovandes bredvid. Herregud, vad har jag gjort? Jag har aldrig tagit med någon hem förut. Vad säger man när personen vaknar? Har bara sett på film och läst om hur pinsamt det kan bli. För även om vi inte gjorde något så delade vi säng och somnade tätt intill. På sätt och vis intimare än om vi hade haft sex. Vi ville inte avsluta kvällen genom att skiljas åt.

-Hej, jag heter M... och du är hemma hos mig, var det som slapp ur mig när ett huvud dök upp ur kuddarna. 

- Hej, kom det försiktigt tillbaka. Jag har inte följt med någon hem så här på 30 år! (Ja, han hade sagt det ung. 15 ggr kvällen innan)

Frukost, givetvis skall han få frukost. Upp, fixar kaffe och slänger ihop en omelett. Sen pratar och pratar och pratar vi. Sittandes i sängen, lite avvaktandes pratar vi om allt mellan himmel och jord.

Jag upprepar mitt mantra från kvällen innan. Han skall inte gå in i något nu, utan fokusera på sig själv och bli "egoistisk". Vi avslutar genom att komma överens om att bli vänner och så får vi se vad det leder till. En avskedskyss som känns ända ner i tårna, så är han borta.

Ping... två timmar senare hör han av sig. - Kan inte sluta att tänka på dig.

 

 

                 

 

28 maj 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)